Maria Selinummi

 

Maria Selinummi valmistui vuonna 2009 Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi pääaineenaan musiikin perusteet (eli teoria ja säveltapailu). Pääinstrumenttina Marialla oli klassinen laulu ja hän käy edelleen säännöllisesti laulutunneilla. Kuorolaulua Maria on päässyt harjoittamaan muun muassa Key Ensemblen riveissä usean vuoden ajan. Piano-opinnoissaan ammattikorkeakoulussa hän on keskittynyt vapaan säestyksen sisältöihin.

Työkokemusta Marialla löytyy pianonsoiton ja vapaan säestyksen (mm. Taidekeskus koulussasi, Puolalanmäen lukio), laulun, musiikkileikkikoulun (mm. Vakka-Suomen musiikkiopisto) ja musiikin perusteiden (mm. Turun konservatorio) opettajana sekä teatterin musiikkivalmentajana (Pöytyän teatteri, Jo-Jo Teatteri), kuoronjohtajana ja esiintyjänä.

Maria aloitti Annan Muskarissa työskentelemisen tammikuussa 2017. Teoriakoulutuksen saaneena ja vapaan säestyksen suurena ystävänä hänen piano-opetuksessaan musiikin teorialla ja esimerkiksi sointumerkeistä soittamisella on aina oma tilansa. Näitä asioita painotetaan kuitenkin eri tavoin oppilaasta riippuen. Tärkeintä on yhdessä löytää ja säilyttää soittamisen ja/tai laulamisen ilo.

Musiikin lisäksi esimerkiksi luonto, teatteri, kirjoittaminen ja elokuvat ovat Marian sydäntä lähellä.