Palvelut

Annan Muskari on yksityinen musiikkikoulu, jonka tarjonnasta löytyvät:

– Musiikin varhaiskasvatus 0-6-vuotiaille
– Vinkeä Vekara®Orkesteri – lasten bändikoulu 5-9-vuotiaille
– Piano (myös vapaa säestys)
– Laulu

 

Tulossa myös uutta, seuraa tiedotustamme!

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

 

  • Konsertteja!  Lastenkonsertteja, klassisen musiikin konsertteja (piano tai laulu+piano), taustamusiikkia pianolla… kysy tarjous tilaisuuteenne!

 

  • MuskariKemut: Järjestä lapsesi syntymäpäiväjuhlat muskarin merkeissä! Muskariope on mahdollista tilata leikittämään ja laulattamaan lapsia kotiinne tai musiikkipainotteiset juhlat voidaan järjestää myös muskarin tiloissa Hirvikoskella, kysy tarjous!

 

  • VekaraSynttärit: Lapsen syntymäpäiväjuhlat voidaan suunnitella myös VekaraOrkesteri -kokonaisuutta hyödyntäen. Kysy tarjousta: VekaraSynttärit sisältäen Vekaraopetuksen enintään 10 lapselle ja tilavuokran + siivouksen, tarjoilut itse hoitaen, keittiö käytössänne!

 

  • VUOKRATAAN toimitiloja: Musiikkikoulun tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille, esim. soiton yksityisopetukseen, musiikkikurssin järjestämiseen, lasten ja nuorten kerhotoimintaan, tai muihin tapahtumiin. Tiloissa opetusluokkien ja soittimiston lisäksi myös pieni keittiö tilaisuuksien mahdollisen tarjoilun järjestämistä varten

 

  • PIANONVIRITYSTÄ välitetään: ilmoita pianonne viritystarpeesta Maria Selinummelle, p. 041 5023 111.  Pianonvirittäjä Kalle Heurlin, Turku

 

 

Annan Muskari kuuluu taiteen perusopetuksen musiikin yleisen oppimäärän piiriin. Opetus noudattaa musiikkikoulussa tehtyä opetussuunnitelmaa, joka on laadittu taiteen perusopetuksesta annetun lain ja asetuksen mukaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän järjestämiseksi. Uusi taiteen perusopetuksen opetussuunnitelma on astunut voimaan 1.8.2018. Opetussuunnitelma on laadittu Opetushallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja suunnitelman on hyväksynyt Loimaan kaupunki.

 

Musiikkikoulu ei saa taloudellista tukea valtiolta tai muulta taholta. Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaan toimiva oppilaitos ei järjestä pääsykokeita tai kurssitutkintoja soitonopiskelussa. Oppilaat valitaan opiskelemaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätietoja opetuksesta löydät sivun ylälaidassa olevista (vaaleansinisistä) palkeista.