Säännöt

Poissaolot ja tuntien peruutukset

Oppilaan poissaoloja muskarista ei valitettavasti voida korvata. Opettajan mahdolliset poissaolot sen sijaan korvataan aina. (Yksityisten musiikkioppilaitosten normaali käytäntö)

Tilapäisistä poissaoloista ei välttämättä muskariryhmissä tarvitse ilmoittaa, mutta voi ilmoittaa opettajalle viestitse, Anna 050 529 3588, Terhi 040 723 1143, Henna-Riikka 050 352 4314. Yksityistunnin ollessa opettajalle olisi hyvä ilmoittaa tunnin peruuntumisesta joko tekstiviestillä tai puhelulla, vaikka peruttua tuntia ei opettaja voikaan korvata. Mikäli tunti peruuntuu opettajan poissaolon vuoksi, tunti korvataan.

Opettajan vuoksi perutut tunnit ilmoitetaan edellisen päivän tai saman päivän aikana perheelle tekstiviestitse, paitsi ennakkoon tiedossa olevat, esim. koulutuspäivät tms. ilmoitetaan sähköpostilla

Huomioitavaa tunnille tullessa

Muskariin kannattaa tulla noin 5-10 min ennen tunnin alkua.

Käsienpesu ja/tai käsidesin käyttö estävät flunssakauden alkaessa pöpöjen leviämistä.

Alle 3-vuotiaat lapset ovat muskarissa vanhemman vastuulla, 3-vuotiaasta alkaen muskariin on mahdollista jäädä ilman vanhempaa (vakuutus musiikkikoulun puolesta).

Tunnilla voi käyttää kerhotossuja, jos haluaa.

Vessassakäynnit kannattaa hoitaa ennen tunnin alkua.

Purkka laitetaan roskikseen ennen muskaria, sillä purkka suussa on hankalaa ja epäturvallista laulaa.

Ilman vanhempaa tunnilla oleva lapsi haetaan muskarista niin, että opettaja on tietoinen lapsen lähdöstä (vrt.päiväkotikäytäntö, jossa henkilökuntaa tiedotetaan mm.”vieraista” hakijoista). Näin pidämme huolta lasten turvallisuudesta myös muskarista poistuessa.

Ilmoittautuminen

Muskari on mahdollista aloittaa myös kesken lukukauden, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Lisätietoja ilmoittautumisesta.

Opintojen keskeyttäminen

Oppilaalta, joka keskeyttää opintonsa kesken lukukauden, peritään lukukausimaksu täysimääräisenä. Pitkäaikaisen sairauden, paikkakunnalta muuton tai muun pätevän syyn takia voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta seuraavasta päivästä alkaen, kuin asiasta on tiedotettu musiikkikoulua (Maria Selinummi, p. 041 5023 111, maria@annanmuskari.fi)

Muuta huomioitavaa

Sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan oppilaan ja hänen huoltajansa yhteystiedot.

Lasku tai laskut lähetetään kauden alettua vanhemman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Saman perheen lasten lukukausimaksut erääntyvät automaattisesti peräkkäisinä kuukausina. Sisarusalennus 5% toisesta lapsesta alkaen. Sisarusalennusta ei ole mahdollista saada pienryhmäopetuksesta, VekaraOrkesterista, Musakerhosta tai soitonopetuksesta.

Vanhempi sitoutuu lukemaan sähköpostia viikoittain lukuvuoden toiminnan aikana, sillä tiedonkulku hoidetaan pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä. Myös lasku lähetetään yhteystietojen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tiedonkulun takia muuttuneet yhteystiedot pyydetään ilmoittamaan musiikkikouluun mahdollisimman pian.

Säännöt on tehty helpottamaan yhdessä toimimista!