Ilmoittautuminen

10.08.2022

Toiminta on päättynyt. Kiitos kaikille näistä ihanista vuosista! 

Jos etsit tietoa musiikkiharrastusmahdollisuuksista, ota yhteyttä Loimaan seudun musiikkiopistoon. Siellä on tarjolla opetusta kaikenikäisille ja mm. vapaamuotoisempi Avoin linja.

www.loimaanseudunmusiikkiopisto.fi

 

HUOM.! Ilmoittautuessasi sitoudut seuraaviin ehtoihin: Lukukausimaksusta peritään 50 %:n peruutusmaksu, jos oppilas peruu paikkansa myöhemmin kuin 14 päivää ennen sovitun opetuksen alkua. Opetuksen alettua tehdyt peruutukset veloitetaan täysimääräisinä. Jos yhteistä ajankohtaa opettajan kanssa ei löydy, asiakas ei ole velvollinen maksamaan peruutusmaksua.

 

UUTISIA: Musiikkileikkikoulutoiminta on siirtynyt Loimaan seudun musiikkiopiston järjestämäksi. ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ! Tutustu musiikkiopistoon tästä linkistä:

www.loimaanseudunmusiikkiopisto.fi

Ilmoittautuminen YKSILÖ- ja PARIOPETUKSEEN syyslukukaudelle 2021 on käynnissä! Opetusta Oripäässä ja etänä. Näiden lisäksi yksi päivä varataan  Hirvikoskelle niille, joille etäopetus tai Oripää ei tule kysymykseen.

 

Eikö sinulle sopivaa vaihtoehtoa löydy? Tee avoin hakemus ja kerro toiveesi.

Yksilöopetusta kaikenikäisille (piano, laulu…)!

Tee ilmoittautuminen YKSILÖ- TAI PARIOPETUKSEEN oheisella lomakkeella. Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat.

Huomaathan, että lomake ei ilmoita, mikäli paikat ovat jo täyttyneet! Paikoista tiedotetaan sähköpostitse.

Muutokset ovat mahdollisia.

 

 

ILMOITTAUTUMISET YKSILÖ- JA PARIOPETUKSEEN

Opettaja: Maria Selinummi

 

KylläEi

 

Opetukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella. Luethan ilmoittautumisohjeet ja ehdot ennen kuin täytät lomakkeen. Muutokset ovat aina mahdollisia.