Lukuvuosi

Lukuvuosi 2020-2021

Syyslukukausi alkaa 7.9.2020 ja kevätlukukausi 11.1.2021.

Syyslomaa vietetään viikolla 42 ja talvilomaa viikolla 8. Pyhäpäivinä ei ole opetusta. Lisäksi kiirastorstai ja vapunaatto ovat Muskarilla lomapäiviä.

Muskariryhmät kokoontuvat 13 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. VekaraOrkestereilla on kaudessa 12 opetuskertaa. Syyslukukauden päätteeksi järjestetään ryhmäkohtaiset päätösjuhlat Muskarin tiloissa. Isot kevätjuhlat järjestetään Heimolinnassa.

Yksilöopetuksessa voi valita 12 tai 15 kertaa kaudessa ja syksystä 2020 alkaen on mahdollista valita myös lyhyempiä jaksoja. Yksilöopetuksen oppilaskonsertti järjestetään kaksi kertaa vuodessa, aina kauden loppupuolella. Syksyllä konsertti pidetään Loimaan taidetalolla ja keväällä Heimolinnassa.

Ilmoittautuminen tehdään kaksi kertaa lukuvuodessa. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua kesäkursseille, joita järjestetään vuosittain touko-kesäkuussa.

 

Ilmoittautuminen on aina käynnissä!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ympäri vuoden ja kesken kaudenkin voi tulla mukaan, jos vain tilaa riittää.

Ryhmien toteutuminen lyödään lukkoon viimeistään noin kaksi viikkoa ennen lukukauden alkamista.

 

EHDOT: Ilmoittautuessasi sitoudut seuraaviin ehtoihin: Lukukausimaksusta peritään 50 %:n peruutusmaksu, jos oppilas peruu paikkansa myöhemmin kuin 14 päivää ennen kauden alkua. Lukukauden alettua tehdyt peruutukset veloitetaan täysimääräisinä.

 

ILMOITTAUTUMINEN: http://www.annanmuskari.fi/lukukausi/ilmoittautuminen/

 

KESÄKURSSIT

Kesäkursseja järjestetään vuosittain touko-kesäkuussa. Aikataulut löytyvät nettisivuiltamme noin kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisen alkamista: http://www.annanmuskari.fi/opetus/lyhytkurssit/

LYHYTKURSSEJA MUINAKIN AIKOINA kysynnän mukaan! Liity Facebook-ryhmäämme: Annan Muskarin lyhytkurssit

 

Opetuspaikka: Annan Muskari (Hirvikoskentie 221, Loimaa)

sekä sivutoimipisteenä Virttaan koulu, kysynnän mukaan myös muualla

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet löydät täältä!