Lukuvuosi

Lukuvuosi 2019-2020

Syyslukukausi alkaa 20.8.2019 ja kevätlukukausi 9.1.2020.

Syyslomaa vietetään viikolla 42 (14. – 18.10.), joululomaa 21.12. – 1.1. ja talvilomaa viikolla 8 (17. – 21.2). Pyhäpäivinä ei ole opetusta. Lisäksi kiirastorstai ja vapunaatto ovat Muskarilla lomapäiviä.

Muskariryhmät kokoontuvat 13 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. VekaraOrkestereilla on kaudessa 12 opetuskertaa. Syyslukukauden päätteeksi järjestetään ryhmäkohtaiset päätösjuhlat Muskarin tiloissa. Isot kevätjuhlat järjestetään Heimolinnassa.

Yksilöopetuksessa voi valita 12 tai 15 kertaa kaudessa. Yksilöopetuksen oppilaskonsertti järjestetään kaksi kertaa vuodessa, aina kauden loppupuolella. Syksyllä konsertti pidetään Loimaan taidetalolla ja keväällä Heimolinnassa.

Ilmoittautuminen tehdään kaksi kertaa lukuvuodessa. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua kesäkursseille, joita järjestetään vuosittain touko-kesäkuussa.

Ilmoittautuminen on aina käynnissä!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ympäri vuoden ja kesken kaudenkin voi tulla mukaan, jos vain tilaa riittää.

Ryhmien toteutuminen lyödään lukkoon viimeistään noin kaksi viikkoa ennen lukukauden alkamista.

EHDOT: Ilmoittautuessasi sitoudut seuraaviin ehtoihin: Lukukausimaksusta peritään 50 %:n peruutusmaksu, jos oppilas peruu paikkansa myöhemmin kuin 14 päivää ennen kauden alkua. Lukukauden alettua tehdyt peruutukset veloitetaan täysimääräisinä.

ILMOITTAUTUMINEN: http://www.annanmuskari.fi/lukukausi/ilmoittautuminen/

KESÄKURSSIT

Kesäkursseja järjestetään vuosittain touko-kesäkuussa. Aikataulut löytyvät nettisivuiltamme noin kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisen alkamista: http://www.annanmuskari.fi/opetus/lyhytkurssit/

LYHYTKURSSEJA MUINAKIN AIKOINA kysynnän mukaan! Liity Facebook-ryhmäämme: Annan Muskarin lyhytkurssit

Opetuspaikka: Annan Muskari (Hirvikoskentie 221, Loimaa)

sekä sivutoimipisteenä Virttaan koulu, kysynnän mukaan myös muualla

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet löydät täältä!

VALIKKO